Posted December 31, 2013 در این بخش سعی می کنیم جدیدترین مجلات و کتابهای نظامی را برای دانلود در دسترس دوستان قرار دهیم ***************** حجم : 22 مگابایت دانلود 17 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2014 این هم مجله های که ثمین عزیز زحمت ترجمه دوتا از مقاله های اون رو کشیدن حجم: 31 مگابایت دانلود 13 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2014 کتابی در مورد سوخو25 ها حجم: 2 مگابایت دانلود 14 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2014 استاد کلافه عزیز داداش من سه تا انجمن عوض کردیم تو هر سه تاش من باهات مشکل داشتم اخه چی از جون پیکو فایل میخوای این همه اپلود سنتر هست :pissed-off: :anger_resize: 13 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 5, 2014 منم با علی آقا شدید موافقم! :omg: اینم کتاب اصول ناوبری هوایی http://s5.picofile.com/file/8107415184/nav1_www_morningstar_blogfa_com_.zip.html 14 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 5, 2014 اقا مهدی شما هم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :bouaaaaah: 15 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 5, 2014 این هم کتاب جامع و کامل تئوری پرواز با انواع پرنده های ملخی حجم : 11 مگابایت دانلود ** کتاب بعدی مخصوص دوستداران ساخت مدل و ماکت 13 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 5, 2014 اگر کتابی از تئوری پرواز پاراگلایدر در اختیار دارید برای دانلود قرار بدین با سپاس 11 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 5, 2014 اگر کتابی از تئوری پرواز پاراگلایدر در اختیار دارید برای دانلود قرار بدین با سپاس هست ولی حجمش خیلی زیاده. بیشتر از صدمگابایت 11 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 7, 2014 این هم آخرین نسخه مجله مدل که قولش رو داده بودم حجم 37 مگابایت دانلود *** دوستان اگر مجله یا کتاب خاصی مورد نظرشون هست بفرمایند تا در صورت امکان قرار داده بشه 12 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 7, 2014 کلافه جان برادر من عزیز من رئیس جان :shy: قربان حداقل تو مدیافایر آپلود کن ، حالا من حجمم نا محدوده ولی بخدا این پیکو فایل اعصاب نمیذاره برای آدم تا 99 درصد میاد بعد همش میپره باید دوباره دانلود کرد :bouaaaaah: فکری به حال دوستان هم بکن با این حجما و اینترنت ذغالی مملکت ارادتمند 11 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2014 این هم یه کتاب درمورد تامکت http://s2.picofile.com/file/7820505050/f14.zip.html 10 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 12, 2014 این هم برای پرچم به دست ها :secret-laugh: دانلود 10 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 17, 2014 کتاب "از به" رضا امیرخانی تهران ، کتاب نیستان ، 1380 چاپ پنجم : 1385 دانلود (حجم 808 Kb) . 8 Share this post Link to post Share on other sites